Menu

Politiek café 'The Voice of Heemstede'

Gepubliceerd op: 30/09/2019

Politiek café 'The Voice of Heemstede'

'The Voice of Heemstede' biedt de mogelijkheid aan alle inwoners die zich betrokken voelen bij wat er in het drop gebeurt om van zich te laten horen.

De Facebookgroep 'Politiek café Heemstede' en Café de 1ste Aanleg zijn initiatiefnemers van deze avond. Wie ideeën heeft over hoe het anders moet of beter kan, kan deze avond de microfoon grijpen en van zich laten horen. Ook wie alleen nieuwsgierig is naar wat anderen te vertellen hebben, is ook van welkom op deze politieke avond, aldus de organisatie.

Volgens de initiatiefnemers is geen onderwerp taboe. Elke spreker bepaalt zelf waarover hij of zij het wil hebben, zolang het maar over Heemstede gaat. Onder meer burgemeester Astrid Nienhuis zal die avond te gast zijn, maar vooral om te luisteren. "Wellicht krijgen zij zo nog waardevolle input voor de begrotingsbesprekingen voor 2020" aldus de organisatie van de avond.

Het politiek café vindt plaats op woensdag 9 oktober vanaf 19:30 uur in Café de 1ste Aanleg, Raadhuisstraat 103 in Heemstede. De toegang is gratis.

Foto: Haarlem105/Daan van Boerdonk


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)