Menu

VACATURE: POLITIEK REDACTEUR

Ben jij nieuwsgierig, weet je wat er speelt in Haarlem en omstreken en schrijf je foutloos Nederlands? Dan ben jij misschien de redacteur die wij zoeken!

33695597608_106f0dc409_o.jpg

Wat kan je verwachten?
Voor de versterking van onze politieke redactie zijn wij opzoek naar iemand die interesse heeft in de lokale politiek. Je zal regelmatig (minimaal 1 keer per maand) een raadsvergadering bijwonen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal of Zandvoort. We verwachten op regelmatige basis ondersteuning van je, op welke manier is in overleg. Wil jij onderwerpen uitpluizen? Of juist de vergadering vertalen naar een artikel, of de wethouder voor de microfoon slepen? Alles is mogelijk.

Wie zoeken wij?
Je beheerst de Nederlandse taal en bent niet bang om onze telefoon te gebruiken. Er gebeurt een hoop in de lokale politiek, onderwerpen die iedereen aangaat en wij willen deze onderwerpen interessant en begrijpelijk maken voor alle inwoners van onze regio. Het is een pré als je al weet wat er speelt, maar wij kunnen je hier ook bij begeleiden. Het belangrijkte is de interesse in politiek en een wil om te leren! Je bent minimaal één keer per maand beschikbaar om een raadsvergadering bij te wonen (vaak op donderdagavond) en je hebt een band met de regio. Daarnaast moet je niet bang zijn om kritische vragen te stellen aan raadsleden, wethouders en je vooral niet uit het veld laten slaan door woordvoerders. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen eis. We helpen je graag om je eerste stappen te maken in de journalistiek. Verder is humor, een voorliefde voor koffie of thee en positiviteit altijd mooi meegenomen.

Is dit iets voor jou? Mail dan direct naar solliciteren@haarlem105.nl o.v.v. Vacature Politiek redacteur. Hopelijk tot binnenkort!

Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)