Menu

Praalwagens Bloemencorso arriveren in Haarlem

Gepubliceerd op: 14/04/2019

Praalwagens Bloemencorso arriveren in Haarlem

Onder grote belangstelling van Haarlemmers en duizenden toeristen is het jaarlijkse Bloemencorso zaterdagavond in Haarlem gearriveerd.

De stoet kwam vlak voor het donker worden het centrum van Haarlem binnengereden. Het Bloemencorso van de Bollenstreek vertrok zaterdagochtend vroeg vanuit Noordwijk richting Haarlem. Net als afgelopen jaren, reed de bloemenauto van Haarlem105 mee. Vanuit de auto werd de gehele dag live radio gemaakt, wat zorgde voor een unieke radiomiddag.

Het Bloemencorso Bollenstreek ging dit jaar voor het eerst dwars door het centrum van Heemstede. De afgelopen jaren reden de wagens alleen over de Herenweg. De winkeliers organiseerde hier omheen allerlei activiteiten, zoals een kinderdraaimolen, bloemenmeisjes en straatartiesten. Ondanks de kou en het natte weer, bracht dat veel mensen op de been.

Een uitgebreide fotoreportage en filmpjes zijn te vinden op de Facebookpagina van Haarlem105. Het corso is tot zondagavond te zien in de binnenstad van Haarlem. Daarnaast zijn er diverse activiteiten en optredens tijdens het jaarlijkse bloemenfestijn.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)