Menu

Present Your Startup finale in de Philharmonie

Gepubliceerd op: 04/12/2019

Present Your Startup finale in de Philharmonie

Op 4 december is de finale van Present Your Startup in de Philharmonie in Haarlem.

Present Your Startup is een trainingsprogramma en pitchcompetitie. Ze organiseren live pitch events voor startups die op zoek zijn naar financiering. Present Your Startup is geïnspireerd door TV programma’s zoals Shark Tank en Dragons Den.

Het evenement vindt meerdere keren per jaar plaats in verschillende regio’s in Nederland, het Caribisch gebied en in New York. Voor de regio Haarlem hebben tachtig startups zich aangemeld. Van deze startups zijn er dertig geselecteerd voor de intro dag. Vervolgens zijn er elf startups voor de Prepare Your Startup academy geselecteerd. Uiteindelijk zijn er vijf finalisten overgebleven. De finale wordt in de avond van 4 december in de Philharmonie in Haarlem gehouden. De gastvrouw van de avond is ondernemer Annemarie van Gaal.

De Haarlemse organisatie Triple Threat staat samen met vier andere startups in de finale. Triple Threat is een jeugd community dat talenten uit Schalkwijk koppelt aan bedrijven. De startup zoekt een investering van €130.000,- . Best3minutes, Bubbles Bodycare, Glampop en Tickete staan net als Triple Threat in de finale. Deze startups zoeken elk een investering van meer dan €125.000,- . De startup met de beste pitch gaat met het geld naar huis.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)