Menu

VACATURE: PRESENTATOR HAARLEM VANDAAG

Heb jij vragen die nooit worden gesteld? Wees dan niet langer stil en stel ze op de radio. Als programmamaker van Haarlem Vandaag ben jij de journalist die vraagt wat Haarlem, Heemstede en Bloemendaal moet weten.


Wat kan je verwachten?
Eén dag in de week maak je het radioprogramma Haarlem Vandaag tussen 17.00 en 19.00 uur. Je regelt vooraf je eigen interviews (telefonisch of in de studio) en praat met deze mensen live op de radio. Uiteindelijk heb je een prachtig programma en ben je te horen als een van de vaste stemmen van Haarlem. Verder overleg je met de andere presentatoren van Haarlem Vandaag welke onderwerpen op welke dag behandelt worden.

Wie zoeken wij?
Je weet het harde nieuws en het leuke nieuws compact te brengen op de radio. Hoor en wederhoor klinkt jou niet vreemd in de oren en elk onderwerp weet je te vertalen zodat het begrijpelijk is voor iedereen.

Is dit iets voor jou? Mail dan direct naar solliciteren@haarlem105.nl o.v.v. Vacature Presentator Haarlem Vandaag. Hopelijk tot binnenkort!

Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)