Menu

Raadslid Louise van Zetten presentator bij radioprogramma op Haarlem105

Gepubliceerd op: 08/11/2019

Raadslid Louise van Zetten presentator bij radioprogramma op Haarlem105

Haarlems raadslid Louise van Zetten zal op zaterdag 9 november vanaf 17:00 te horen zijn als een van de presentatoren bij het radioprogramma 023 op Haarlem105.

Haarlems raadslid Louise van Zetten zal op zaterdag 9 november vanaf 17:00 te horen zijn als een van de presentatoren bij het radioprogramma 023 op Haarlem105.Van Zetten gaf onlangs in een commissievergadering over de licentieverlenging van Haarlem105 aan dat zij akkoord is, maar graag als omroepster aan de slag wil.

Haarlem105-jock Bas van der Schuit vond dat deze ludieke manier van solliciteren beloond moest worden en belde van Zetten afgelopen zaterdag live in de radio-uitzending. "Dit is natuurlijk niet de gebruikelijke sollicitatieprocedure van Haarlem105, maar we zochten naar een passende reactie op Louise van Zetten haar openlijke sollicitatie. En het voelde goed voor beiden partijen om het live op de radio te houden."

"Ik vind mijzelf natuurlijk een heel geschikte omroepster!" grapte van Zetten direct aan het begin van de sollicitatie. Wat voor programma ze wil maken wist ze ook gelijk: "Het lijkt mij goed om een soort Keek op de Week te doen; wat is er nu besloten in de raadsvergadering, om wat voor plannen gaat het en wat gaat het ons kosten."

Natuurlijk zal het raadslid van Hart voor Haarlem er alles aan doen om haar politieke kleur te verbergen. "Ik ben de nestor van de raad, ik zit al heel lang in de gemeenteraad, dus weet wel hoe dingen politiek liggen. Bij het zijn van omroepster, of sidekick, hoort het natuurlijk ook dat iedereen een podium krijgt. Ik kan niet alleen praten over zaken die Hart voor Haarlem belangrijk vindt." aldus Louise van Zetten op Haarlem105.

Louise van Zetten is zaterdag 9 november tussen 17:00 en 20:00 live te horen op Haarlem105 via 89.9 FMof Haarlem105.nl/live als presentator in het programma ‘023’, samen met de vaste presentatoren Bas van der Schuit en Melvin de Graaf.

Foto: Moussa Aynan


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)