Menu

VACATURE: Radio talenten gezocht! (vrijwilligers)

Kan jij praten als geen ander, heb je de muzikale popencyclopedie in je hoofd zitten, ben jij misschien een geboren radiojournalist of ben je geïnteresseerd in techniek? Ben je toe aan wat nieuws in 2019? Bij Haarlem105 staan de deuren altijd open voor nieuw talent!
 
 

Wie zoeken wij?
Presentatoren, verslaggevers, producenten en technici kunnen bij Haarlem105 de eerste stap van een mooie carrière maken. Velen gingen je al voor: Giel Beelen (3FM), Jeroen Overbeek (NOS) en Michiel Bosgra (RTL).
Ervaring is mooi meegenomen. Als omroep zorgen wij met regelmaat voor workshops gegeven door mensen uit de regionale en landelijke media. We geven je de mogelijkheid om te leren in de praktijk. Dit begint uiteraard met steun van collega’s waarna we je helpen zelfstandig of in een team verder te werk te gaan.

Wat bieden wij?
Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

Kan je niet wachten om bij de radio te werken? Mail dan snel naar solliciteren@haarlem105.nl o.v.v. Radio en beschrijf waarom en op welke manier jij een aanwinst bent voor de grootste omroep van de regio. Tot snel bij Haarlem105!

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)