Menu

Radioclash komt tot legendarische finale

Gepubliceerd op: 09/07/2018

Radioclash komt tot legendarische finale

De radioclash ‘Sound of Haarlem vs. Het Geluid van Groningen’ van lokale omroep Haarlem105 en OOG Radio is uitgemond in een erg bijzonder duet.

Het radioduel ontstond afgelopen februari. Programmamakers Henri Haan en Daan Olthoff van het programma Daan&Haan van OOG zochten contact met hun collega’s Rick Uilenbroek en Tim Kiel die het programma Sound Of Haarlem op Haarlem105 presenteren. Afgelopen week was de grote finale.


In de finale werd er een duet gespeeld waarbij de Haarlemse singer-songwriter Markus Mann in de Noord-Hollandse studio stond en de Groningse zangeres Dilana Smith in de radiostudio van OOG aanwezig was. Samen zongen zij het lied Redemption Song van Bob Marley. “We zijn ontzettend blij en verrast van het resultaat dat dit radio-item heeft opgeleverd aan pareltjes”, vertelt een enthousiaste Henri Haan. “De rubriek heeft laten zien dat er ontzettend veel muzikaal talent in beide steden zit. Inbreken in elkaars uitzendingen is al uniek, maar dat de finale uitmondt in zo’n prachtig en bijzonder duet hadden wij niet verwacht en maakt ons wel heel erg stil.”

Het radioprogramma Daan&Haan wordt iedere donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur uitgezonden op OOG Radio.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)