Menu

VACATURE: CULTUUR REDACTEUR

Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

VACATURE KUNST- EN CULTUUR REDACTEUR/PRODUCER (NIET THUIS)
Het wekelijkse radioprogramma Niet Thuis zoekt een redacteur met passie voor cultuur. Je gaat samen met het team van Niet Thuis aan de slag op zoek naar verrassende gasten voor radio-interviews en interessante hot spots in de regio. Daarnaast schrijf je zo nu en dan nieuws (of recensies) binnen deze onderwerpen voor op onze website.

Je pakt snel de telefoon om net even dat beetje extra informatie binnen te halen over activiteiten, feesten en bezienswaardigheden. Jij kiest wie nou uitstekend is voor dat ene interview! Natuurlijk sta je ook open voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cultuur in de breedste zin van het woord.

Is dit iets voor jou? Mail dan direct naar sollicitatie@haarlem105.nl o.v.v. Cultuur Redacteur. Hopelijk tot binnenkort, hopelijk tot bij Niet Thuis! 

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)