Menu

VACATURE: REDACTEUR / VERSLAGGEVER

Ben jij nieuwsgierig en ben je toe aan wat nieuws in 2019? Weet je wat er speelt in Haarlem en omstreken en schrijf je foutloos Nederlands? Dan zijn wij opzoek naar jou!

   Aiko_verslag_Bpop18

 

 

 
 

 Wie zoeken wij?
Voor de versterking van onze nieuwsredactie zijn we per direct opzoek naar een gedreven nieuwsjager. Bij Haarlem105 is geen dag hetzelfde. Het ene moment bel je met de wethouder om een afspraak te maken voor een interview, het andere moment ga je op onderzoek uit voor een nieuwsbericht. Een redacteur bij Haarlem105 zit niet vastgeroest aan zijn bureau, je moet het leuk vinden om erop uit te gaan! Je maakt reportages voor radio of tv, schrijft berichten voor onze website en daarnaast draag je onderwerpen aan die interessant zijn voor onze radio- en televisie- uitzendingen. Je kan het zo leuk maken als je zelf wilt. Het belangrijkste is dat je nieuwsgierig bent en niet bang om de juiste vragen te stellen.

 
Profiel

    • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

    • Beschikbaar voor minimaal 8 uur per week (eventueel verspreid over twee dagen)

    • Affiniteit met lokale/regionale journalistiek

    • Ervaring is een pre, we helpen je ook graag om de basis te leren!

    • Een gezonde dosis humor, creativiteit en energie         


 
Wat bieden wij
Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

Bij Haarlem105 krijg je de kans om kostbare ervaring op te doen, en het is er ook best gezellig. Daarnaast doet Haarlem105 steeds meer aan scholing van vrijwilligers. Bij Haarlem105 hebben in de loop der jaren veel mensen het vak geleerd. Onder andere Giel Beelen, Jeroen Overbeek en Jasmijn van Dijk zijn ooit begonnen bij Haarlem105. 
 
Is dit iets voor jou? Mail dan direct naar solliciteren@haarlem105.nl o.v.v. Vacature Redacteur/verslaggever. Hopelijk tot binnenkort! 

Voldoe je niet (volledig) aan het profiel, maar lijkt de functie je toch interessant? We staan altijd open voor nieuwe gedreven collega's, we horen graag van je! 

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)