Menu

VACATURE: REDACTEUR

Ben jij nieuwsgierig, weet je wat er speelt in Haarlem en omstreken en schrijf je foutloos Nederlands? Dan ben jij misschien de redacteur die wij zoeken!

Aiko_verslag_Bpop18.jpg

Wat kan je verwachten?
Elke dag is anders. Het ene moment bel je een wethouder over meeuwenoverlast en het andere moment praat je met ondernemers in de stad over een parkeerverbod. Er gebeurt genoeg in onze regio om creatief los op te gaan. In overleg met de hoofdredactie kies je voor een vorm zoals een radioreportage, een telefonisch interview of misschien een geschreven artikel.

Wie zoeken wij?
Je beheerst de Nederlandse taal en bent niet bang om onze telefoon te gebruiken. Je bent minimaal acht uur per week beschikbaar (eventueel verspreid over twee dagen) en je hebt een band met de regio. Ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen eis. We helpen je graag om je eerste stappen te maken in de journalistiek. Verder is humor, een voorliefde voor koffie of thee en positiviteit altijd mooi meegenomen.

Is dit iets voor jou? Mail dan direct naar solliciteren@haarlem105.nl o.v.v. Vacature Redacteur. Hopelijk tot binnenkort!

Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)