Menu

Ruim 80 procent studenten NOVA College geslaagd

Gepubliceerd op: 02/07/2019

Ruim 80 procent studenten NOVA College geslaagd

Van de 613 kandidaten zijn 502 studenten mavo, havo en vwo op het Nova College Vavo in Amstelveen, Beverwijk, Haarlem en Hoofddorp geslaagd voor hun diploma.

Dat komt neer op 81,89 procent. Ook zijn er 457 studenten van de 538 geslaagd voor een of meer vakken van mavo, havo of vwo. Dat blijkt uit de uitslagen van de herexamens die de school dinsdag bekend heeft gemaakt. Het slagingspercentage is vrijwel gelijk aan dat van vorig schooljaar.

In Haarlem kregen 40 studenten bericht dat ze geslaagd zijn voor mavo, 78 voor havo en 46 voor vwo. In Hoofddorp hebben 28 studenten hun mavo diploma behaald, 86 studenten zijn geslaagd voor havo en 32 voor vwo.

Het Nova College Vavo biedt volwassenen vanaf 18 jaar uit het voortgezet onderwijs een extra kans om hun diploma mavo, havo of vwo of certificaten per vak te behalen. Het Vavo verzorgt vrijwel alle reguliere vakken van het voortgezet onderwijs. Studenten kunnen per vak examen doen en volgen alleen de vakken die ze nodig hebben voor hun diploma of vervolgopleiding. 


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)