Menu

Rutte en Azmani bezoeken Jopenkerk

Gepubliceerd op: 17/05/2019

Rutte en Azmani bezoeken Jopenkerk

Aanstaande zondag 19 mei bezoeken Mark Rutte en Malik Azmani (Europese lijsttrekker voor de VVD) de Jopenkerk in Haarlem.

Dit bezoek is onderdeel van de campagne voor de verkiezingen voor het Europees Parlement onder de naam ‘Malik maakt meters’. Rutte en Azmani zullen vanaf 12:00 uur de brouwerij bezichtigen.

De heren zullen in de Jopenkerk een rondleiding krijgen van ondernemersechtpaar Michel Ordeman en Lydian Zoetman. Zij zijn eigenaren van het biermerk. De reden van het bezoek is het feit dat de brouwerij flink aan het groeien is. Het bier wordt volop geëxporteerd naar omringende landen. Volgens Azmani wordt door de Europese Unie handeldrijven met landen om ons heen sterk vereenvoudigt. Hij zegt ook: ‘Ondernemers die hun nek durven uit te steken, verdienen onze waardering. In Europa wil ik ervoor knokken dat het zo eenvoudig mogelijk wordt om onze producten in het buitenland af te zetten’.

Het bliksembezoek komende zondag zal maar een half uur duren. Om 12:30 uur zullen Rutte en Azmani Haarlem weer verlaten.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)