Menu

Sound of Haarlem vanaf Eurosonic Noorderslag

Gepubliceerd op: 17/01/2019

Sound of Haarlem vanaf Eurosonic Noorderslag

Het Haarlem105 radioprogramma ‘Sound of Haarlem’ kwam donderdag 17 januari live vanaf Eurosonic Nooderslag (ESNS) in Groningen. Presentator Rick Uilenbroek zal een muzikale strijd aan gaan met ‘Daan&Haan’ van OOG Radio.

Tijdens een 2 uur durende ‘battle’ streden de steden Groningen en Haarlem om de titel beste muziekstad. Om en om lieten beide zenders muziek uit eigen stad horen dat op Eurosonic Noorderslag geprogrammeerd staat. Het radioduel was live te volgen op Haarlem105 en OOG Radio.

‘The Battle’ komt voort uit de strijd die beide zenders iedere donderdag hebben. In Groningen hoor je het item in het programma 'Daan&Haan' en op Haarlem105 tijdens het populaire radioprogramma 'Sound Of Haarlem'. Beide programma's worden op hetzelfde tijdstip uitgezonden en het duel is dan ook op beide zenders tegelijkertijd te volgen. Radiomakers Daan Olthoff en Henri Haan van OOG zochten vorig jaar de samenwerking met de Haarlemse radiomaker Rick Uilenbroek voor het radio-item. “Groningen en Haarlem zijn zeer muzikale steden en iedereen in Nederland kent wel bandjes of artiesten uit beide steden. Denk aan Kraantje Pappie of Chef’Special. Tijdens het duel proberen we elkaar te overtuigen en laten we de luisteraar horen hoe groot de muziekscene in beide steden eigenlijk is”, aldus Haan.

Donderdag 17 januari vanaf 19:00 dus een speciale uitzending van ‘Sound of Haarlem’ op Haarlem105. Heb je de uitzending gemist? Je kan de uren hier terug horen.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)