Menu

Stamcafe op 1 februari in de Lift

Gepubliceerd op: 26/01/2016

Stamcafe op 1 februari in de Lift

Op 1 februari gaan wij het hebben over een klokkenluider. Niet iemand die een rondje bestelde in Café de Lift. Maar over de grootste NSA klokkenluider genaamd Edward Snowden.

Er komt namelijk vanaf 4 februari een theaterstuk over de missie en de visie van Snowden. De titelrol wordt vertolkt door Cas Jansen en krijgt de moeilijke taak om in de huid van Edward zich te verplaatsten. Wij gaan hier over praten met Allard Blom Producent/Schrijver van het stuk. Over hoe het tot stand kwam en wat ze willen overbrengen met het stuk.

Gelukkig kunnen wij praten met Allard over Snowden gezellig in een Café zonder dat de CIA ons bij de nekvel pakt. Deze thriller is zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Keiharde feiten over een keiharde wereld. Nog niet overtuigd?

Verder bij Stamcafe: Pim Muda van de Ashton Brothers is op 1 februari van de partij. We gaan met hem praten over zijn nieuwe voorstelling: Enfants Terrible die op 16 maart te zien is in de stadsschouwburg van Haarlem en het succesvolle RTL 5 programma: Foute Vrienden.

En last but not least: het muzikale geweld van het duo Jari & Wiebe. Een kersvers muzikale samenwerking waarin StamCafé het toekomstige gouden duo inziet. 

 
Luister op 1 februari naar StamCafé op Haarlem105, 89.9FM of live in Café de lift. Lift it up!


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)