Menu

Studio Smout is terug op Haarlem105

Gepubliceerd op: 15/04/2015

Studio Smout is terug op Haarlem105

Vanaf maandag 20 april presenteren Michiel Otting en Esther Moolenaar het maandelijks terugkerende programma live vanuit café Studio aan de Grote Markt 25 in Haarlem.

Studio Smout is terug! Deze eerste editie staat geheel in het teken van ‘dromen’. Alle gasten, presentatoren en muzikanten vertellen over hun dromen en hoe ze zijn gekomen waar ze zijn.

Marja Moors, expert op het gebied van de bruikbaarheid van dromen in het dagelijks leven, vertelt ons alles over onze dromen. De muziek wordt verzorgd door talenten van de Haarlemse In Holland Music Academy. Verder schuift de voorzitter van Bevrijdingspop aan en ook de organisatie van het succesvolle Haarlemse festival Edit komt ons vertellen over hun droom die werkelijkheid is geworden. Culinaire dromen komen uit met de komst van Julian Putto , eigenaar van restaurant Effen grijs. Onder het genot van een kleine proeverij vertelt hij over zijn droom: het runnen van een succesvol restaurant. Dit en nog veel meer in Studio Smout!

Studio Smout is een luchtig programma op Haarlem105 radio. Aandacht voor politiek, lifestyle, cultuur en literatuur. Met live muziek van wisselende artiesten. Van 20.00 tot 22.00 uur in Café Studio, publiek welkom, toegang vrij. Elke derde maandag van de maand, live Studio Smout!


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)