Menu

Talkshow over boeken LaMoer is terug met Leo Blokhuis

Gepubliceerd op: 25/09/2019

Talkshow over boeken LaMoer is terug met Leo Blokhuis

LaMoer, de talkshow over boeken, is terug van zomerreces. Donderdag 26 september is de vijfde editie in het Patronaat met onder andere Leo Blokhuis als gast.

Presentator Ronald Kerstma gaat met de popjournalist in gesprek over zijn eerste roman, Blauwe zomer, waarin twee jonge mannen met totaal verschillende levens worden verenigd door muziek.

Verder vertelt Jet Steinz over haar fascinatie voor brieven en haar zoektocht naar de meest bijzondere epistels van ons land. Voor LaMoer licht zij een aantal brieven uit die zij ontdekte voor haar boek P.S., en brengt daarmee de geschiedenis tot leven.

Hilde-Anna de Vries is campagneleider Duurzame landbouw bij Greenpeace. Aan de hand van het boek Landschapspijn van Jantien de Boer vertelt ze over hun vlees- en zuivelcampagne ‘Minder is meer’. Vaak wordt er naar de boer gewezen als het gaat over de verschraling van ons landschap en ons voedselsysteem, maar is dat wel eerlijk? Hilde-Anna schetst een visie hoe we het systeem met elkaar drastisch kunnen omgooien.

Verder bespreken journaliste Gawie Keijser (De Groene Amsterdammer) en Bo van Houwelingen (de Volkskrant) de spotlights van het nieuwe boek van Margaret Atwood, op het immense succes van de bekroonde tv-serie en de maatschappelijke invloed van haar werk.

Donderdagavond om 20:00 uur in het Patronaat. Mocht je er niet bij kunnen zijn, Haarlem105 zendt de talkshow in oktober uit.

Foto: LaMoer (tijdens vorige editie)


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)