Menu

Telstar met één been in finale play-offs Eredivisie

Gepubliceerd op: 11/05/2018

Telstar met één been in finale play-offs Eredivisie

De Witte Leeuwen hebben op Hemelvaartsdag een eerste goede stap gezet richting de Eredivisie. In het eerste duel tegen De Graafschap werd met 3-2 gewonnen.

De goed presterende ploeg van trainer Mike Snoei begon zeer sterk aan het duel in Velsen. Al snel werd dit bekroond met een prachtige treffer van Melvin Platje. In de minuten daarna werd duidelijk waarom Telstar het huidige seizoen zo hoog is geëindigd. Met veel kansen, was het voor de bezoekers een wonder dat de ploeg slechts met 1-0 de rust in ging. 

Vlak voor rust leek het namelijk nog dramatischer te worden voor De Graafschap, toen Nieuwpoort met rood kon gaan douchen. Na de hervatting was de Amerikaan Novakovich trefzeker voor de Velsenaren. Met een 2-0 achterstand en een man minder, wisten de Superboeren alsnog tot scoren te komen. In een tijdsbestek van drie minuten trokken Van Mieghen en Serrarens de stand gelijk.

Het slotakkoord was vervolgens weer voor Telstar; dat met een vrije trap van Mohamed Hamdaoui alsnog de 3-2 overwinning wist veilig te stellen.

De Witte Leeuwen komen zondag opnieuw in actie tegen De Graafschap, waar een gelijk spel voldoende is om door te gaan naar de finale van de play-offs naar de Eredivisie.


Meer Regio

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)