Menu

VACATURE: TV talent gezocht

Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

 

VACATURE TELEVISIE

Altijd al bij de televisie willen werken? Zowel voor als achter de schermen zijn we bij Haarlem105 op zoek naar nieuw talent! Haarlem105 komt elke week met ons eigen nieuwsoverzicht. Ook zijn we aanwezig bij de tofste evenementen in de hele regio.

Die programma’s vallen natuurlijk niet uit de lucht: presentatoren, producenten, cameramensen en editors werken samen om het beste product te maken. Daar hebben we jou bij nodig!

Ervaring is mooi meegenomen in combinatie met een sterke wil om jezelf verder te ontwikkelen in een of meerdere van de bovenstaande vakgebieden. Vanuit Haarlem105 kan je namelijk zoals velen anderen doorgroeien naar regionale of landelijke media.


Haarlem105 biedt met regelmaat workshops gegeven door mensen uit het vakgebied. Wat je leert kan je vervolgens snel toepassen in de praktijk. Wij zijn zowel een plek om te beginnen met leren als om jezelf verder te ontwikkelen. Heb je interesse? Mail snel naar solliciteren@haarlem105.nl ov.v. Televisie en laat ons weten op welke manier jij een toevoeging van ons team kan zijn!

 

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)