Menu

Twee politieke debatten in de Pletterij

Gepubliceerd op: 20/02/2018

Twee politieke debatten in de Pletterij

Dinsdag- en woensdagavond staat de Pletterij in het teken van het politieke debat.

Op dinsdag is er een verkiezingsdebat georganiseerd met de lijsttrekkers van de gemeenteraadsverkiezingen. De Haarlemse bestuurscultuur en de toekomst van de stad zullen ter sprake komen. Alle fracties zijn aanwezig en per stelling wordt 1 lijsttrekker van de huidige coalitie, 1 van de oppositiepartijen en 1 namens de kleinere oppositiepartijen (eenpersoonsfracties) op het podium uitgenodigd voor een discussie. Het debat wordt geleid door Annemieke Windt en Erwino Ouwerkerk.

Woensdagavond is er wederom een politiek debat ingeroosterd getiteld ‘Haarlem, it’s the economy, stupid!’ Kenners en representanten van ondernemend Haarlem en vertegenwoordigers van lokale politieke partijen gaan met elkaar in debat over het economisch beleid en de visie van Haarlem.

Aan het debat nemen Dick Hulsebosch (voormalig Senior Beleidsadviseur Kamer van Koophandel Amsterdam), Bruno Giebels (Voorzitter Industriekring Haarlem), Floor Roduner (wethouder Economische zaken en Lijsttrekker PvdA), Anne Sterenberg (Lijsttrekker VVD) en Misja de Groot (raadslid D66) deel. De voormalig wethouder en binnenstadsmanager Haarlem Martin de Vries leidt het debat.

De bijeenkomst dinsdagavond start om 19:30 uur en op woensdag om 20:00 uur. De toegang bedraagt €3, voor houders van de HaarlemPas en jongeren tot 25 jaar is dit € 1,50. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, Haarlem.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)