Menu

Tweede uitzending van boekentalkshow LaMoer

Gepubliceerd op: 10/06/2019

Tweede uitzending van boekentalkshow LaMoer

LaMoer is terug op Haarlem105. Vanavond om 20:00 is de tweede uitzending van dé talkshow over boeken.

In deze editie gaat presentator Ronald Kerstma in gesprek met schrijver en journalist Marja Pruis over haar inspiratiebronnen. Ze schreef romans, essaybundels en onlangs publiceerde ze De nieuwe feministische leeslijst.

Radiomaker Mirke Kist van Audiocollectief Schik vertelt over nieuwe manieren van verhalen vertellen. Samen met VPRO Dorst maakten Mirke, Nele en Siona de prachtige podcasts Roes en Bob, waarvoor ze meerdere prijzen in de wacht sleepten. Recentelijk maakten ze met Das Mag en schrijver Thomas Rueb de meeslepende podcast Laura H., gebaseerd op het gelijknamige boek.

Schrijver Jan Paul Schutten geeft een mini-college over zwarte gaten, donkere materie en oneindig veel heelallen aan de hand van zijn boek Het mysterie van niks en oneindig veel snot. In duizelingwekkende vaart ontdekken wij de grootste mysteries van de mensheid.

Farbod Moghaddam, (stand-up) comedian en winnaar van het Leids Cabaretfestival 2018, zal op geheel eigen wijze een boek bespreken in twee minuten.

Bertram Koeleman, schrijver én boekverkoper bij De Vries Van Stockum, komt zijn favoriete zomertitels pitchen. 

De uitzending van van maandag 10 juni is een opname van 25 mei in het Patronaat café, op Bookstoreday. Na de zomer is LaMoer terug in het Patronaat en op Haarlem105. In de tussentijd houden ze je op de hoogte via hun website.


Foto: LaMoer


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)