Menu

Tweede verdachte aangehouden voor moordzaak uit 2010

Gepubliceerd op: 17/06/2019

Tweede verdachte aangehouden voor moordzaak uit 2010

De politie heeft maandag een tweede verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Halil Erol. Het gaat om een 40-jarige vrouw uit Haarlem.

Afgelopen vrijdag arresteerde de politie al een 42-jarige inwoner van Meppel in de zaak. Hij zit nog steeds vast en wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij is vrijdag opgepakt naar aanleiding van nieuw forensisch onderzoek.

In november 2017 werd al een 39-jarige inwoonster van Groningen aangehouden, maar zij werd een week later weer vrijgelaten.

Erol uit Steenwijk werd in februari 2010 als vermist opgegeven. Zijn auto werd een maand later zonder kentekenplaten brandend gevonden in het Groningse Haren. In juni werden in het buitengebied van Steenwijk de armen en benen van de man aangetroffen in een zak. In 2013 werden op meerdere plekken in Nederland nog meer lichaamsdelen van hem gevonden.

De hoofdofficier van justitie heeft in 2010 een beloning uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van de zaak. De beloning van 15.000 euro is nog steeds beschikbaar.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)