Menu

VACATURE: REDACTEUREN (vrijwilligers)

Ben jij nieuwsgierig en ben je toe aan wat nieuws in 2018? Weet je wat er speelt in Haarlem en omstreken en schrijf je foutloos Nederlands? Haarlem105 is op zoek naar nieuwsredacteuren met verstand van social media.
 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken enthousiaste nieuwsredacteuren voor internet, kabelkrant, social media en radio. Je werkt op de redactie en zorgt ervoor dat wij altijd bovenop het lokale en regionale nieuws zitten. Je schrijft berichten voor de website, kabelkrant, social media en voor de nieuwslezers op de radio. Je checkt feiten en belt rond voor meer informatie, commentaar en mooie quotes. Daarnaast draag je onderwerpen aan die interessant zijn voor de radio-dj’s en stuur je verslaggevers op pad om reportages te maken, of je gaat zelf de stad in om het nieuws te verslaan!
 
Profiel
·         Uitstekende beheersing Nederlandse taal
·         Affiniteit met lokale/regionale journalistiek
·         Ervaring is een pre
·         Nieuwsgierig, doelbewust, objectief, kritisch, positief en een oog voor actualiteit
         
 
Wat bieden wij
Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

Bij Haarlem105 krijg je de kans om kostbare ervaring op te doen, en het is er ook best gezellig. Daarnaast doet Haarlem105 steeds meer aan scholing van vrijwilligers. Bij Haarlem105 hebben in de loop der jaren veel mensen het vak geleerd. Onder andere Giel Beelen, Jeroen Overbeek en Jasmijn van Dijk zijn ooit begonnen bij Haarlem105.
 
Is dit iets voor jou? Mail dan direct naar solliciteren@haarlem105.nl o.v.v. Vacature Redacteur. Hopelijk tot binnenkort!

 

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)