Menu

Van Muiswinkel met nieuwe voorstelling in De Luifel

Gepubliceerd op: 04/10/2015

Van Muiswinkel met nieuwe voorstelling in De Luifel

Gespierde grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige typetjes waarbij enig welgemeend moralisme heel goed past. Na zijn prijswinnende Schettino! staat van Muiswinkel op 16 en 17 oktober met zijn voorstelling De Olieworstelaar op de planken.

De Olieworstelaar gaat over de moderne mens M/V: niet te vatten. Glimmend en gezond, maar tot welke prijs? Erik worstelt zichzelf door de 21ste eeuw heen, en haalt vermoedelijk de helft nog niet. Zo’n nieuwe eeuw is misschien nog wel te vatten, maar jezelf begrijpen… dat is een ander kopje thee. Het theater is al dertig jaar de werkkamer van deze kleine zelfstandige, en zonder daverende lach is zijn zaal niet gevuld. Stil mag het er ook zijn, maar wel met zijn allen.
 
De Olieworstelaar! Gespierd cabaret van een theatrale mannetjesputter vindt plaats op 16 en 17 oktober in de ring van Theater de Luifel.
 
Kaarten via www.podiaheemstede.nl of aan de kassa van Theater de Luifel, Herenweg 96, Heemstede op werkdagen tussen 9 en 12 uur of voorafgaand aan de voorstelling.
 
foto: Govert de Roos


Meer Archief

Copyright © 2020 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)