Menu

Verkiezing ondernemer van het jaar

Gepubliceerd op: 08/02/2018

Verkiezing ondernemer van het jaar

Wie is de meest inspirerende ondernemer van Haarlem?

Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem? Wie gaat topondernemers Michael Hagen, Tim Várdy, Erwin Miedema en Paul Hoefsloot opvolgen als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs? De vijfde editie van dé ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem is begonnen. Elke Haarlemse ondernemer kan zichzelf aanmelden. Maar ook kan iedereen een ondernemer als kandidaat voordragen. Zelfs geheime tips over kandidaten zijn welkom. Hoe sterker het kandidatenteam is, hoe spannender het wordt. Aanmelden en voordragen kan tot uiterlijk vrijdagavond.

'Er moet een verhaal achter zitten', benadrukt Rob Wieleman van het organiserende Kennemer Business Zakennetwerk. 'Er zijn 10.000 ondernemingen in de stad, maar wij zoeken de beste.' 
De selecties tijdens de wedstrijd gebeuren door een onafhankelijke ondernemersjury van zeven personen onder voorzitterschap van Pieter van der Spek. De spannende finale-avond met feestelijke prijsuitreiking is op maandag 9 april in de Lichtfabriek in Haarlem. Alle informatie over de wedstrijd en de finale-avond is te vinden op haarlemseondernemersprijs.nl.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)