Menu

VACATURE: Videoproducer (vrijwilliger)

Haarlem zoekt talent!
Ben jij een online videomaker en ben je toe aan wat nieuws in 2018? Vind je de muziekscene tof? Wil je veel ervaring op doen en veel verantwoordelijkheid krijgen? Lees dan even verder!
 

Wat ga je doen?
We nemen je aan als hoofd-videoproductie voor Sound of Haarlem. Daarnaast kan je dus ook voor Haarlem105 items maken. Wat betreft Sound of Haarlem betekent dit dat je wekelijks op donderdagavond van 18-21 uur in de studio bent om de optredens te filmen en diezelfde week te monteren. Buiten de uitzending om maak je promo’s voor de komende uitzending en is er ruimte voor eigen initiatief.


We zoeken iemand die..

  • Affiniteit heeft met muziek
  • Gedreven is om ervaring op te doen als videoproducer in de muziekscene
  • Nieuwe ideeën durft uit te proberen en zichzelf uitdaagt op het gebied van video
  • Zelfstandig en in teamverband kan werken
  • Bij voorkeur een audiovisuele studie volgt
  • Enige ervaring heeft met monteren in Adobe Premiere Pro
  • De uitdaging aan wil gaan verantwoordelijk te zijn voor de gehele videoproductie van Sound of Haarlem
 
Haarlem105
Haarlem105 is een vrijwilligersorganisatie. Samen met meer dan vijftig vrijwilligers bieden wij nieuws, cultuur en entertainment op radio, televisie en internet aan de gehele regio. We zijn nieuwsgierig, doelbewust, objectief, positief en actueel. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.
 
Wat doen we?
Sound of Haarlem is een groeiend platform waar jonge bandjes en muzikanten uit de regio zich kunnen tonen aan het publiek. Het platform is onderdeel van Haarlem105, de lokale omroep van Haarlem. Elke donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur hoor je op Haarlem105 radio het radioprogramma Sound of Haarlem. Een programma waar wekelijks live-muziek te horen is uit de regio. Tijdens het radioprogramma wordt het optreden in de studio gefilmd met de camera’s van Haarlem105.
De optredens worden wekelijks op de social media kanalen gepost van Sound of Haarlem en het Haarlem105 Youtubekanaal. Daarnaast maken we promo’s, reportages en knippen we items uit de radio-uitzending om dat vervolgens op Facebook te posten.


Wat bieden we?
Het gaat om een vrijwillige functie binnen het Sound of Haarlem-team, je wordt daarmee ook een onderdeel van Haarlem105. Dit betekent dat je, wanneer je zelf alles aan wil pakken, ook als videoproducer voor Haarlem105 aan het werk kan. Haarlem105 biedt met regelmaat workshops aan die worden gegeven door mensen uit het vakgebied. Wat je leert, kun je vervolgens direct toepassen in de praktijk. Haarlem105 is een plek om de kneepjes van het vak te kunnen leren en je mede door eigen initiatief zelf verder te ontwikkelen.
Er zijn vele voorbeelden van (ex)Haarlem105-medewerkers die nu als professional werken in de mediawereld bij onder meer de NPO (3FM, Radio 2), commerciële omroepen en NH. Daarnaast bieden we een ontspannen en gezellige sfeer en is er veel ruimte om te leren.


Heb je interesse? Mail snel naar solliciteren@haarlem105.nl o.v.v. Sound of Haarlem en stuur een link mee naar een van jouw producties.

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)