Menu

Vierdeklassers houden kerstactie met goed doel

Gepubliceerd op: 05/12/2017

Vierdeklassers houden kerstactie met goed doel

Leerlingen van het Kennemer Lyceum Overveen houden dit jaar een kerstactie.

Bij de actie willen ze voor een goed doel geld ophalen voor een tehuis in India waar getraumatiseerde meisjes wonen. Het geld zou besteed worden voor onder andere het verbeteren van het schoolprogramma en huisvesting, maar ook basisvoorzieningen als stoelen, tafels, computers en stroom.

In gesprek met Haarlem105 bij het radioprogramma ‘HaarlemVandaag’ zeiden docent Peter de Vries en leerling Anna Tarcy dat ze zoveel mogelijk geld op willen halen.  "Er is constant geld nodig is voor de kinderen en de mensen die er werken", benadrukten ze.

De actie vindt plaats op school en is voornamelijk gericht op de ouders en de leerlingen. Er zullen kleine dingen plaatsvinden zoals het verkopen van broodjes worst, rozen of het bestellen van een serenade. Maar ook zal er een grote Kerstshow gehouden worden die toegankelijk is voor iedereen.
Hierbij is de toegangsprijs 5 euro en al het geld dat daarmee binnen komt zal naar het goede doel gaan. De actie vinden plaats van 20 tot en met 22 december en op www.kennemerlyceum.nl is rond die periode meer informatie te vinden.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2018 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)