Menu

Wie wint de evenementenring?

Gepubliceerd op: 08/02/2018

Wie wint de evenementenring?

Donderdag de 15e wordt-ie uitgereikt.

De Haarlemse Evenementenring. Een prijs voor het beste evenement dat in 2017 in Haarlem georganiseerd is. In de kleine zaal van de Philharmonie vindt de feestelijke uitreiking plaats in een door Jaap Sluis en Jaap Bonkenburg gepresenteerd gala.
De evenementenring is in het leven geroepen om het belang van festivals en evenementen voor een regio te benadrukken.
De genomineerden zijn: De Rob Acda Award, Proefpark Haarlem, Het Vijfhoek Huiskamerfestival, Het Haarlem Cultuurfestival en de Intocht van Sinterklaas. Eerdere winnaars van de ring zijn Bevrijdingspop, Kunstlijn en het Internationaal Orgelfestival.
Ook de aanmoedigingsprijs voor een veelbelovend evenement, de evenementenring, wordt deze avond uitgereikt. Hiervoor zijn Waus warehouse, de Santarun en het Veerplas Festival kanshebber.
Op deze avond wordt Guus van Dee, voorzitter van de Honkbalweek, en worden Menno de Pater en Edwin Stibbel, van het Circuitpark Zandvoort, aan de tand gevoeld. Ook Frits Huffnagel zal aanwezig zijn. Hij vertelt over het belang van evenementen voor een stad. Maarten Boonstra en Reinier Weers vertellen eveneens hun verhaal.
Het feest begint om 19.30 uur. Aansluitend staat er een feestelijke borrel op het programma.


Meer Haarlem | Heemstede | Bloemendaal

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)