Menu

Zon overgoten editie Mysteryland

Gepubliceerd op: 24/08/2019

Zon overgoten editie Mysteryland

De 26e editie van Nederlands grootste dancefestival is sinds gisteren in volle gang. Martin Garrix sluit het festival zondagavond af.

Vanwege het warme weer heeft de organisatie extra maatregelen genomen. “We meten doorlopend de temperatuur, zowel binnen in de tenten als buiten. We hebben extra waterpunten en adviseren de bezoekers om het vochtpeil op een goed niveau te houden en ook voldoende zout te eten. Daarnaast hebben we insmeerteams op het gehele terrein en hebben we extra luifels, om schaduw te creëren, neergezet. Tenslotte zijn er voldoende rustige plekken om even bij te komen.”, aldus festival directeur Carina Kornfeind.

“Het heerlijke weer dit weekend is voor onze bezoekers natuurlijk de absolute kers op de taart. Het terrein ligt er prachtig bij. De camping, randprogrammering en kleurrijke decors komen nu volledig tot hun recht.”

Met een recordaantal van bijna 130.000 bezoekers en 318 artiesten biedt Mysteryland voor elke dance-liefhebber een mooi afsluiting van de festivalzomer.

Het muzikale aanbod reikt van EDM tot Techno en House, van Hardstyle en Hardcore tot Urban. Naast Martin Garrix, treden onder andere ook Broederliefde, Dj Rush, Diplo, Headhunterz, Sefa en Nicky Romeroals headliners op.

Het festival duurt nog tot zondagavond.

Foto’s: Joni Israeli / Tom Doms (camping)


Meer Regio

Copyright © 2019 - Haarlem105 | Van stad tot strand! | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)